Home

Lasa-ne sa te surprindem!

 

Foto-Video ZOOM este un proiect la care lucrăm cu plăcere, este numele asimilat unei activități pe care noi o desfășurăm de mai mulți ani, ne place ceea ce facem, iar când faci un lucru din placere atunci cu siguranță rezultatul este unul foarte calitativ.

 

 Cine suntem noi mai exact?

Suntem o echipă, fotograf + videograf, iar alături de noi în cazul în care se mai dorește încă un fotograf sau un videograf (sau ambii) putem să apelăm la prietenii noștri cu care colaborăm.

Toate fotografiile și materialele video de pe acest site sunt doar ale noastre, nu am postat materiale foto-video ale colaboratorilor, dacă cineva dorește încă un videograf sau fotograf, i se va prezenta separat de către aceștia portofoliul lor.

 În ceea ce privește experiența noastră, putem menționa următoarele:

 

VIDEOGRAFUL

5 ani experiență în televiziune.

-  5 ani de evenimente (nunți, botezuri), filmare + editare video

 

FOTOGRAFUL

-  7 ani experiență în televiziune (dintre care 4 ani la Antena 1)

-   10 ani de evenimente (nunți, botezuri), fotografiere, editare foto, realizare albume foto-carte.

 

 Experiența noastră la nunți ne-a făcut să cunoaștem în detaliu felul în care trebuie să se desfășoare o nuntă, noi nu suntem doar prestatori de servicii foto-video, suntem și niște prieteni care îi ajută pe miri să uite de emoții și să se bucure de eveniment.

 

Suntem conștienți de importanța a ceea ce facem, suntem foarte atenți să nu pierdem niciun moment important, ne reînnoim aparatura o dată la 2 ani pentru a nu exista posibilitatea să se strice ceva în timpul evenimentului, iar chiar dacă se strică avem aparatură de rezervă.

 

Prezența noastră la eveniment încercăm să o facem cât mai plăcută atât din punct de vedere vestimentar cât și din punct al atitudinii. Așadar, vestimentația noastră este una decentă, de obicei pe zi ne îmbrăcăm mai lejer (tricou sau cămașă cu mâneca scurtă) deoarece avem nevoie de mobilitate iar de obicei e foarte cald la nunți pe timpul zilei, iar faptul că ne simțim bine fizic ne ajută să dam un randament mai bun. Seara, la petrecere, ne îmbrăcăm elegant.

 

În ceea ce privește atitudinea, socializăm cu toată lumea, suntem tot timpul zâmbitori indiferent de cât de obosiți suntem, răspundem solicitărilor tuturor invitaților, ni s-a spus foarte des și considerăm că suntem o prezență foarte plăcută la eveniment.

 

Știm cât de importantă este activitatea noastră  și de aceea, chiar dacă predăm materialele în formatul final, noi nu ștergem materialele până nu le salvăm în arhivă, iar dacă se întâmplă ca să fie pierdute sau distruse de clienți, aceștia pot reveni oricând pentru o nouă copie. În momentul actual, arhiva noastră are peste 20 terrabyte materiale stocate.

 

 Raportul calitate-preț este unul foarte bun, ținând cont ca în acest preț pe se regăsesc următoarele:

 -munca unui fotograf și a unui videograf în ziua evenimentului;

- uzura aparaturii, pe care cum spuneam o schimbam o data la 2 ani și e foarte scumpă.

- costul materialelor  pe care le achiziționăm ulterior (numai printarea unui album foto costa 450 lei), Memory stick usb de calitate.

- munca videografului  pentru aducerea materialului video în starea finală, activitate ce durează în jur de 2 săptămâni.

- munca fotografului pentru editarea celor aproximativ 2000 de fotografii realizate la eveniment, activitate ce durează în jur de 2 săptămâni.

- munca fotografului de a edita albumul foto-carte, activitate de durează în jur de o săptămână.
               

Deci, cu ce ne alegem? Dacă împărțim banii la 2 persoane și scădem costurile noastre cu materialele, ne rămân în jur de 1000 lei/pers. Pentru acești bani muncim o zi, o noapte și 2 săptămâni după, fără să punem la calcul costul aparaturii. Dacă găsiți mai ieftin cu siguranță nu au aparatura foarte bună sau nu își dau interesul să editeze materialele în detaliu. Cineva care investește 35.000 lei în aparatură (atât valorează aparatura noastră), nu își permite să meargă la nunți pe bani mai puțini.

 

Dacă încă mai aveți dubii în ceea ce ne privește, vă invit să accesați pagina noastră de facebook și să îi întrebați pe foștii noștri clienți și o sa puteți să vă faceți o imagine mai completă în ceea ce ne privește.